Karácsonyi menük

2017-03-22

FOGADÓ FALATOK ÉS ITALOK

Sült gesztenye, mézes kalács, forralt bor, pezsgő

SVÉDASZTALOS MENÜAJÁNLATOK

MENÜ AJÁNLAT 1.

Előételek
  • Hideg hátszín szeletek kapribogyós madárbegy salátával
  • Vegyes füstölt halízelítő marinált citrus gyümölcsökkel
  • Morzsolt kecskesajt narancsos-diós salátával
Levesek
  • Forró fahéjas szilvaleves
  • Szegedi harcsa halászlé
Főételek
  • Rántott pontypatkó majonézes burgonyasalátával
  • Töltött káposzta friss tejföllel
  • Pulykamell steak gesztenyés asztalt fügés mártással röszti burgonyával
  • Gorgonzola sajtos nizzai rakott cukkini
  • Vörösboros vaddisznópörkölt főtt burgonyával, házi vegyes savanyúsággal
Desszertek
  • Gesztenyés bejgli
  • Püspökkenyér adventi gyümölcsraguval

MENÜ AJÁNLAT 2.

Előételek
  • Körtés kéksajtos saláta kavalkád, mézes mustáros öntettel (vegetáriánus)
  • Rózsaszínre sütött zsályás kacsamell szeletek, pácolt paradicsommal és olíva bogyókkal
  • Serrano sonka falatok friss és aszalt gyümölcsökkel
Levesek
  • Kanadai, mézes sütőtök krémleves, sós pirított tökmaggal (vegetáriánus)
  • Korhely leves falusi, füstölt hússal
Főételek
  • Füstölt mozzarellával rakott padlizsán torony, sült petrezselyemmel mediterrán paradicsommártásban (vegetáriánus)
  • Harcsapaprikás juhtúrós galuskával Lucskos káposzta, kemencében sült malac csülökkel
  • Ropogós kacsacomb ánizsos narancsraguval és burgonya fánkkal
  • Fokhagymával és rozmaringgal sült bárány knédli gombóccal
Desszertek
  • Mákos és diós bejgli
  • Almás és szilvás házi pite

Kövess minket