Finger food menük

2017-03-22

I. variáció

Hideg ételek

  • Mini fasírtgolyók
  • Jércemáj falatok baconban sütve
  • Idény zöldségekkel göngyölt csirkemell
  • Padlizsánkrémes mini kosárka
  • Vegyes sajttál almával, szőlővel, dióval

Szendvics (2 db/fő vegyesen)

  • Prágai sonka tormahabbal
  • Paprikás szalámi csemege uborkával
  • Tonhalkrém fekete olívával
  • Fehérkörözött magvas kenyéren
  • Eidami sajt kőrözöttel

Aprósütemények (15 dkg/fő vegyesen)

  • Sajtos pogácsa, túrós pogácsa, ötmagos rúd
  • Mini isler, mini linzer
  • Mini kókuszgolyó, zserbó kocka

II. variáció

Hideg ételek

  • Aszalt gyümölcsökkel töltött jércemell
  • Gödöllői töltött pulykamell
  • Baconban sült sertés szűz
  • Lazacos-parajos quiche lorainne
  • Juhtúrókrémes mini kosárka
  • Bazsalikomos mini mozzarella koktélparadicsommal

Kanapék – kisméretű tartalmas szendvics (3 db/fő vegyesen)

  • Füstölt tarja kőrözöttel
  • Téliszalámi tormahabbal és zöldségekkel
  • Füstölt lazac fekete olívabogyóval
  • Májpástétom édes kalácson
  • Camembert sajt kék szőlővel

Saláták

  • Majonézes burgonyasaláta bacon chips-szel
  • Görög saláta
  • Tonhalas tésztasaláta

Desszertek

  • Mini képviselőfánk vaníliakrémmel
  • Csokoládékocka
  • Erdei gyümölcsös pohárkrém
  • Somlói galuska mini kehelyben

Kövess minket